Optimalisatie bestaande industriële wasinstallaties & nieuwe maatwerk washbooths

Soms is water en zeep gewoon voldoende

Heeft u productie onderdelen die best op de klassieke wijze met warm water en eventueel ook detergent gereinigd worden? Of wilt u toch een extra voor- of nabehandeling aan uw thermische reinigingsprocessen toevoegen? Dan kan u hiervoor de aangepaste industriële wasinstallaties laten bouwen bij CVNIndustries. Zowel het conceptuele denkwerk, als de eigenlijke machinebouw en de uiteindelijke afstelling van uw washbooth nemen onze engineers voor u ter harte. Zelfs voor het onderhoud van uw industriële wasstations achteraf kan u op onze service blijven rekenen.

Eerst even brainstormen

Bij CVNIndustries kan u een industriële washbooth laten bouwen die volledig op maat van uw bedrijf en behoefte is afgestemd. Niet alleen het bouwen, maar ook het ombouwen of uitbreiden van bestaande industriële wasinstallaties kan u aan ons toevertrouwen.

Altijd maatwerk dus, waarbij we uw instructies en voorkeuren in de praktijk vertalen met creatieve technische oplossingen. Aan u om ons te vertellen welke onderdelen u wilt reinigen en welke criteria daarbij verplicht en wenselijk zijn. Zo kunnen onze ingenieurs proactief met u meedenken om uw reinigingsprocessen zo kostenefficiënt en doeltreffend te laten verlopen. het optimaliseren van industriële cleaning processen en reinigingsprotocollen is namelijk net onze specialiteit.

Eindeloze mogelijkheden

U kan ons niet alleen de eigenlijke washbooth laten bouwen, maar ook allerlei add-ons en samengestelde configuraties om uw maintenance en reinigingsprocessen nog functioneler te laten verlopen. Onze machinebouwers hebben immers een multidisciplinaire expertise die zowel mechanica, hydrauliek als elektrotechniek omvat.

 • automatische of manuele laadsystemen met korven, manden, takels, …
 • regelbare temperatuur, water- en detergenthoeveelheid
 • geautomatiseerde droogsystemen zoals blowers
 • aanbouw aan bestaande pyrolyse oven of wervelbed

Net wat u zoekt?

Benieuwd of uw huidige industriële wasinstallaties gerichter, sneller en kostenefficiënter kan presteren of heeft u nog geen aangepaste washbooth? Neem gerust even contact met ons op om meer over onze cleaning oplossingen, werkwijze en tarieven te vernemen.

ZULLEN WE EVEN MEEDENKEN?

 • Add-ons & accessoires

  Installatie van nieuwe en 2e hands reinigingsinstallaties, maatwerk en ombouw van bestaande industriële reinigingssystemen bij CVNIndustries.

  LEES MEER

 • Harsonic®

  Door ultrasone geluidsgolven worden uw installaties preventief beschermd tegen organische vervuiling zoals bio film, algenvorming en kalk.

  LEES MEER