Industriële reinigingssystemen in de breedste zin van het woord

Engineering solutions met de nadruk op solutions

Bij CVNIndustries denken we steevast aan totaaloplossingen. Geen eenmalige machineverkoop dus, maar volledige systeemconfiguraties en industriële reinigingssystemen die helemaal op maat van uw behoefte worden gebouwd, omgebouwd of aangepast.

U kan engineering consultancy op afroep inschakelen, maar liever nog combineren we theoretische adviezen ook met de feitelijke machinebouw. Vooral het integreren van bestaande en/of nieuwe componenten op bestaande industriële reinigingsinstallaties is helemaal ons ding. U kan onze engineers dus ook inschakelen om een bestaande reinigingsinstallatie uit te breiden, aan te passen of te integreren in een hernieuwd en geoptimaliseerd reinigingsconcept.

Wat we voor uw industriële reinigingssystemen kunnen betekenen?

Bij CVNIndustries omvat engineering ronduit alles wat voor, na en op of rond uw reinigingsmachines thuishoort. De eigenlijke industriële reinigingstoestellen dus, maar ook diverse add-ons en accessoires kunnen we voor u in 1 vlot functionerend geheel integreren.

Ook onderhoud en herstellingen achteraf

Niet alleen voor de eigenlijke machinebouw en -ombouw kan u op onze service rekenen. Ook voor het periodieke onderhoud, kalibraties en herstellingen achteraf hoeft u niet per se op zoek naar een andere partner. Bij CVNIndustries leveren we immers een totaalservice van concept tot en met 24/7 technische support! Ook interne opleiding voor uw eigen servicetechniekers is mogelijk.

Eerst praten, dan pas denken en doen

We staan klaar om te sleutelen, maar zullen we eerst even uw huidige industriële reinigingssystemen, installaties en reinigingsprotocollen bekijken en onderzoeken of en hoe we die verder kunnen optimaliseren voor we u een prijsofferte bezorgen?

CONTACTEER ONS

  • Washbooths

    Wij bouwen uw wasinstallatie op maat, bouwen uw bestaande washbooth om en integreren ook allerlei handige add-ons en accessoires.

    LEES MEER

  • Harsonic®

    Door ultrasone geluidsgolven worden uw installaties preventief beschermd tegen organische vervuiling zoals bio film, algenvorming en kalk.

    LEES MEER